És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

A bika számára ez a titkok időszaka. A nyilas kereszttűzbe kerül. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Ha az anyagiakról van szó, mindig a helyzet magaslatán áll. Ezen a területen nem csak sikeresen képviselheti az érdekeit, de a szerencse is ön mellé áll, mert olyan körülményeket teremt, melyek segítségével bankszámláján gyarapodik a pénze.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Ez a titkok időszaka lehet. Ugyanis lehetnek olyan ügyei, amelyeket jobb, ha sűrű fátyol borít, nehogy illetéktelenek fülébe jussanak, mert abból komoly problémája lehet nemcsak önnek, de még néhány embernek a környezetében. Ezt ön sem szeretné!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Munkahelyén, pályafutásában fura helyzet állhat elő, melynek hatására egyre gyakrabban foglalkoztatja az a gondolat, hogy változtatnia kellene az életén. Hallgasson a megérzéseire! Ne csak gondolkodjon, hanem cselekedjen is!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Munkahelyén kisebb problémák mutatkoznak, mert főnökével a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretné. Ennek főképp ő az oka, mert az utóbbi időben nem őszinte önnel, és kevésbé nyitott, mint eddig. Jobb, ha megbeszélik a dolgot!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Ajánlatos lenne már intézni a nyaralást, s lefoglalni mindent, mert most anyagilag sokkal jobban járna. Beszéljen barátaival, valószínűleg csatlakoznak önökhöz, s együtt tölthetnék a szabadságukat és számos közös élményben lehetne részük.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Kedvese ismét a régi nótát fújja, és féltékenységi jeleneteket rendez. Annak ellenére teszi, hogy nem adott rá okot. Legutóbbi kirohanásakor megbeszélték, ha ismét megtörténik, annak szakítás lehet a vége. Most döntenie kell!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Sikeresen befejezte a tanulmányait, s most már tárva a kapu ön előtt, hogy meghódítsa a világot. A lehetőség adott, éljen vele! Megnyugodhat, mert a régóta húzódó peres és hivatalos ügyeit végre sikerül rendezni.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Régi viszonyában elkeserítő helyzet alakulhat ki. Úgy érzi, betelt a pohár, elég volt! Még a különélés gondolata is felmerült önben. Ha ezt egyelőre mégsem szeretné, akkor utolsó esélyként közölje párjával a további együttélés feltételeit.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Támadások olyan kereszttüzébe kerülhet, amelyből csakis vesztesen tud kiszabadulni. Ugyanis sikerült olyan dologba belevágnia, amelybe nem kellett volna! Még az is megtörténhet, hogy komoly anyagi kára származik belőle.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Baráti kapcsolatai csak akkor maradhatnak hosszan tartóak, ha megpróbál nem beavatkozni ismerősei, barátai magánéletébe. Bár, ha ismeri a titkaikat, akkor tanácsot adhat nekik, ha kérik, mert a döntés még mindig az ő kezükben van. Pihenjen, nehogy a sok munkának egészségügyi probléma legyen az eredménye.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Az anyagiak miatt nincs oka aggódni, sőt örülnie kell. Olyan szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy úgy vonzza a pénzt, mint mágnes a vasat. Használja ki a lehetőséget, és igyekezzen biztosítani szerettei anyagi biztonságát!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Még mindig a pénz áll figyelme középpontjában, amelyből ezentúl valamivel több megy a számlájára. Az anyagiak miatt néhány emberről megváltozik a véleménye. Mondja el nekik csalódottságának az okát, talán okulnak belőle.