És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp keddre

A rák, ha fogyni akar, azt most tegye. A vízöntő fogadja el az idénymunkát.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Kisebb egészségügyi problémák merülhetnek fel, ezért kellene minél előbb orvos segítségét kérnie, nehogy az állapota tovább romoljon. Tudhatná már, hogy jobb megelőzni bajt, még mielőtt sokkal nagyobb nem lesz belőle!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Párja most remekül képviseli saját érdekeit a munkahelyén. Önnek az a dolga, hogy biztassa, önbizalmat öntsön bele, most ebben a helyzetben ugyanis nagy szüksége van az ön éleslátására és támogatására. Segítse őt!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Egy kedves munkatársa bajban van. Igyekezzen segíteni neki, mert a jelenlegi helyzetben senki másra nem számíthat, csakis önre. Így lecsillapíthatja a munkahelyi kedélyeket és ismét minden visszatérhet a régi kerékvágásba.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Ha úgy érzi, van néhány kiló feleslege és szeretne megszabadulni tőle, akkor azt most tegye. A fogyókúrázásra ugyanis ennél ideálisabb és alkalmasabb időszakot nem is találhatna a mostaninál. Vágjon bele!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Pénzügyei irigylésre méltóan alakulnak. Bár nem fog dúskálni az anyagiakban, de nemcsak a legfontosabb dolgokra jut majd, hanem akár még takarékoskodhat is belőle egy jelentősebb összeget szűkebb időkre.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Az éppen csak alakuló szerelmi kapcsolatában talán már az első pillanattól sejtette, hogy a sors is egymásnak teremtette önöket. Ennek ellenére ne döntsön elhamarkodottan! Az összeköltözéssel még várjon!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Elképzelhető, hogy munkahelyén főnökcserére kerül sor. Amennyiben eddig a főnöke kis kedvence volt, akkor most szedje össze magát, nehogy bajba kerüljön, mert az új főnök másként ítélheti meg a szakismeretét.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Egy régebbi egészségi probléma kiújulhat, amit jobb, ha komolyan vesz. Éppen ezért, ha az aktuális ellenőrzésre kellene mennie, ne halogassa, hanem menjen el. Most még minden baj orvosolható, de később már komplikációk merülhetnek fel!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Szerelmi kapcsolatában ismételten olyan nehézségek merülhetnek fel, amelyek már régóta foglalkoztatják. Most végre sikerülhet megoldaniuk a problémáikat, s viszonyuk úgy alakulhat, ahogy azt ön mindig is szerette volna.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Kedvese egy nagy értékű ingatlan vásárlásánál vagy eladásánál nem áll a helyzet magaslatán. Segítségre van szüksége, amelyet öntől vár, s meg is kaphat. Ön ugyanis sokkal tisztábban átlátja a helyzetet, mint párja. Szerencsére meg is fogadja a tanácsát, így elkerülhető a teljes anyagi csőd.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Ha jelenleg munkanélküli, akkor egy idényjellegű feladatra van lehetősége, amit meg kellene ragadnia. Nem csak azért, mert több a semminél, hanem, mert ennek a munkának köszönhetően akár egy jobbat, állandót is találhat.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Munkahelyén néhány kollégája idegesíti, s az agyára megy. Velük még lesz néhány csatája, de utána csönd és nyugalom veheti körül úgy a munkahelyén, mint magánéletében. Sőt, a legnehezebb feladatokat is sikerül remekül megoldania.