És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

Az ikrek remek külföldi utazásra, vagy sikeres vizsgára számíthat. A halak boldogságához minden adott. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Anyagi gondjai adódhatnak, ami miatt akár a párkapcsolata is veszélybe kerülhet. Próbálják megbeszélni és közösen megoldani a problémát. Ebben a helyzetben fontos, hogy bízzanak egymásban és együtt rendezzék a helyzetet.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Egy utazás, amelyre már régóta készül kedvesével, közelebb hozhatja önöket egymáshoz. Lesz idejük olyan témákat is megbeszélni, amelyek eddig tabunak számítottak, a közös élmények pedig szorosabbra fűzhetik a kapcsolatukat.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Egy remek külföldi utazás, sikeres vizsga vagy felvételi, esetleg egy állásinterjú várhat önre ebben az időszakban. Amennyiben megoldatlan, vitás ügye van, most azt is eredményesen rendezheti. Ne szalassza el a ritkán adódó alkalmat!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Ahogy nő az önbizalma, úgy vonzza magához a jobbnál jobb helyzeteket és előnyös kapcsolatokat. Életének egyik legszerencsésebb és legsikeresebb időszakába léphet. Ne csodálkozzon, ha ön körül mindenki optimista és jókedvű!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Amennyiben szerelmi kapcsolatát eddig titkolni kényszerült, akkor éppen itt az ideje, hogy felvállalja kedvesét. Rendezzék végre a helyzetet, hogy a nyilvánosság előtt is együtt jelenhessenek meg, s ne csak titokban találkozgassanak.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Bár nincs nagy kedve ahhoz, hogy részt vegyen egy olyan családi összejövetelen, ahova kötelező értékes ajándékot vinni, de tegye meg! Elvégre megengedheti magának! Különben meg: a családnak össze kell tartania!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Kedvese nehéznek érzi az életet, mivel olyan változásokhoz kell alkalmazkodnia, amelyeket nem beszéltek meg előre, s amelyek embert próbálónak is nevezhetőek. Ha fontos önnek ez a kapcsolat, sürgősen változtasson a helyzeten!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Az anyagiak jelentősen befolyásolják a hangulatát, közérzetét. Ha van pénze, akkor a jókedve határtalan, viszont ha költeni kényszerül, idegessé válhat, s emiatt türelmetlen, ideges embertársaival szemben. Tanuljon meg takarékoskodni!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Ha eddig még nem szánta rá magát a nyelvtanulásra, ideje elkezdenie. Ugyanis eddig nem volt rá szüksége, de hamarosan hasznát veheti, mindenekelőtt a megélhetésében. A jelenlegi munkaerőpiacon csak így tud jobban érvényesülni!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Ne égessen fel maga mögött minden hidat, ugyanis nem tudhatja, mikor lesz szüksége szerettei támogatására, segítségére. Egy kis félreértés még nem lehet ok arra, hogy minden kapcsolatot megszakítson velük. Okosabban tenné, ha önkritikát gyakorolna, s elgondolkodna a dolgon és tisztáznák a helyzetet!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Ha párkapcsolatában már eddig is voltak problémák, nézeteltérések, akkor jobb, ha most végre mindent tisztáznak és nem lesz több tabutéma. Érzik, hogy kapcsolatuk így nem folytatható, ezért jobb, ha mielőbb megbeszélik a félreértéseket!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Minden adott ahhoz, hogy boldog legyen, ha továbbra is jelenlegi párjával együtt képzeli el a jövőjét. A számos közös élmény és együtt eltöltött év okot adhat derűlátásra, a még harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb közös életre.