És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre

A rák ne siesse el az új vállalkozást. A halak legyen megértő párjával. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Partnerének egy külföldi utazás óriási élményt jelenthet. Lépten-nyomon arról beszél, tervezi. Ha részese szeretne lenni az örömének, hallgassa figyelmesen és segítsen neki a készülődésben. Nagyra fogja értékelni a támogatását.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Ha sikerül egy félreértést tisztáznia kedvesével, egy teljesen új fejezetet nyithatnak az együttélésükben. Mindkét fél szemére még szorosabban simul majd a rózsaszín szemüveg, ami tökéletesen megfelel önöknek.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Párkapcsolatában a problémákat elsősorban az ön munkahelyi gondjai okozzák. Ne halogassa tovább a dolgot és beszélje meg partnerével, nehogy félreértse a helyzetet és nyomozni kezdjen, vajon miért változott meg a viselkedése annyira!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Mielőtt még meghozná a végleges döntést új vállalkozásával kapcsolatban, alaposan nézzen utána minden előnyének és hátrányának. S ha mindent gondosan megvizsgált és még mindig bele szeretne vágni, tegye!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Többször érezheti magát feszültnek, idegesnek, főleg ebben az időszakban, aminek az okozója egyértelműen párja rokonsága. Nem szeretne vitába keveredni velük, ezért igyekszik indulatait féken tartani, bár egyre nehezebben sikerül.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Vigyázzon jobban magára, különben egészségügyi problémák keserítheti meg az életét. Tartson mértéket, ha testmozgásról, sportról van szó, mert ha túlzásba viszi, annak komoly egészségi nehézségek lehetnek a következményei.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Hangulata hullámzó, labilis. Nem tudja elfogadni, hogy magánélete romokban hever, s még a munkahelyén is problémák mutatkoznak. Ne keseredjen el! Szedje össze magát és szépen sorban kezdje rendezni az életét! Sikerülni fog!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

A munkahelyén végbemenő változások láttán bár megrémül, de hamarosan rá fog jönni, hogyan alkalmazkodjon az új helyzethez, az új emberekhez. S egy idő után már azt is láthatja, hogy az új módszer sokkal hatékonyabb a réginél!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Szerelmi életében komoly változtatásra szánja magát, s új időszámítás kezdődhet kedvesével közös életükben. Bár eddig nem tartotta fontosnak, hogy kimondják a boldogító igent, most megváltozott erről is a véleménye, s már a lagzit tervezik.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Kellemetlen érzés kerítette hatalmába. Ugyanis azt gyanítja, hogy kedvesének van valakije. Mielőtt még vádaskodni kezdene, kérdezze meg tőle, vajon igaz-e a gyanúja. S ha nemet mondd, higgye is el neki, s ne kezdjen kémkedni utána, mert azzal végleg elveszítheti őt, s ezt ön sem szeretné.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Munkahelyi siker feltétele, hogy helyezkedni tudjon és a régi kapcsolatokat ápolni. Az új ismeretségekben ellenben önnek kell többet nyújtania, hogy elfogadják. Viszont minden esetben segít, ha a kollégákkal rendezett a kapcsolata!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ha párkapcsolatban él, türelmesnek és megértőnek kell lennie. Ugyanakkor a pillanatnyi békesség miatt se mondjon olyasmire igent, amiről előre sejti, tudja, hogy kapcsolata jövőjét is veszélyeztetheti vele.