És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

A kos munkahelyi problémái elterelik a figyelmét. A vízöntő számára ez megfelelő időszak arra, hogy forgassa a pénzét. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Munkahelyi problémái miatt nem tud figyelni az ön körül zajló további eseményekre. Pedig jobb lenne, ha azt tenné, mivel olyan dolgok vannak készülőben, amelyekről tudnia kellene és főleg sürgősen tenni ellene valamit.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

A rendszeres torna és futás, vagyis sportolás jó hatással lehet idegeire, hangulatára és nem utolsósorban a testsúlyára is. Ha szeretné, hogy a régi önmaga legyen, táplálkozásában is komoly változtatásokra van szüksége.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Minden energiáját a munkahelyére összpontosítsa, s ott nyomuljon, mivel ez az az időszak, amikor jól reprezentálhatja saját érdekeit, és a kialakult új helyzetnek a nyertese lehet. A siker most egyedül önön múlik!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Ingatlanja vagy egy családtagja miatt jelentősen nőhetnek a kiadásai, melyek sajnos elkerülhetetlenek. Bízik a pluszpénzben munkahelyéről, s bár meg vannak elégedve önnel, de ez sajnos anyagiakban nem jut kifejezésre.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Régebbi szerelmi viszonyokra, ha eddig a titkolózás volt jellemző, akkor sajnos a továbbiakban is ez lesz. Ugyanis eddig még soha nem volt időszerűbb a mondás, miszerint amiről nem tud valaki, az nem is fáj neki. 

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Egy régi barátjában nagyot csalódhat, amit nehezen tud feldolgozni. Viszont olyan titkot sikerülhet megtudnia, amely meglepi és rádöbbenti, hogy egyik munkatársát rosszul ítélte meg. Egy bocsánatkérés talán rendezheti kapcsolatukat!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Ha jelenleg munkanélküli, akkor ragadja meg az alkalmat és jelentkezzen idényjellegű munkára. Maga is csodálkozni fog, mennyire élvezi a feladatot, ráadásul jól meg is fizetik. Ennek ellenére keresse tovább az önnek tetsző és testhezállóbb állást!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Ha párkapcsolatában a szenvedély már nem a régi, szinte csak pislákol, akkor most lángra lobbanhatna, persze csak, ha ön hajlandó kezdeményezni. Ne aggódjon, nem kell sokáig győzködnie párját! Alig várja, hogy kapcsolatuk ismét a régi legyen.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Szerelmi életében olyan helyzetbe kerülhet, amilyenbe már egyszer volt és amilyet már átélt. Talán azért tudja nyugodtabban és megfontoltabban kezelni a helyzetet, mert már van tapasztalata ilyenben, s tudja, mi miért történik.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Tisztában van azzal, hogy a kapcsolatok fontosak, s ennek tudatában alakítja mindennapjait, életét. Elvállal olyan feladatokat, amelyek meghaladják az erejét, de azzal is tisztában van, hogy csak így tud új ismeretségekre, pártfogókra szert tenni. Ezért ad bele mindent a munkájába és nem kíméli magát.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Ez tökéletes időszak arra, hogy a pénzét sikeresen forgassa. Tökéletes ötletek adottak, így nem lehetnek a jövőben anyagi gondjai. A munkahelyén zajló változások pozitív irányba mutatnak, ezért már emiatt sincs oka tovább aggódni.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ha szeretne idegen országban körülnézni, ahol több és nagyobb lehetősége van, ne habozzon, vágjon bele! Ott tapasztalhatja csak igazán, hogy nemcsak leírhatatlan kalandban lehet része, de óriási esélyt is kaphat az élettől.