És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára

A bika mindent meg tud beszélni kedvesével. A mérleg képes tanulni a hibáiból. 

Horoszkóp ápr.20.,csüt.

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Ebben az időszakban nem fog unatkozni. Élete ugyanis komoly változáson eshet át, mely ugyanúgy lehet lakáscsere, mint kinevezés a régóta kívánt pozícióba. A lényeg, hogy egyik sem jelent önnek nagyobb kihívást.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Nagyra értékeli, hogy kedvesével szinte mindent meg tudnak beszélni. A munkahelyi problémákat ugyanúgy, mint a családi gondokat. Legtöbbször sikerül közös nevezőre jutniuk, vagyis nincs vita a megoldásukat illetően.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Párkapcsolatáért keményen meg kell dolgoznia, ha szeretné megtartani kedvesét. Mutassa ki érzéseit, hogy párja érezze, mennyire szereti és milyen fontos önnek. De ugyanezt elvárhatja tőle is, mert önnek is szüksége van a figyelmességre, szeretetre.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Használja ki az alkalmat, hogy még van ideje lazítani, mert a későbbiekben erre nem lesz lehetősége. Főnöke annyi munkával halmozhatja el, hogy ki sem fog látszani majd belőle. Ha tartani szeretné a határidőt, maximumra kell kapcsolnia.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Már tudja, mivel tapasztalta, hogy a munkába fektetett energia legtöbb esetben megtérül. Előbb vagy utóbb, de elismerik munkáját, amit felettesei anyagiakban is igyekeznek a tudtára adni. Ilyenkor érzi, hogy megérte!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Sok ember megfeledkezik a másoknak tett ígéretéről, de önre a szerettei és barátai mindig számíthatnak, még ha a napi teendőit át is kell szerveznie. Ezzel a magatartásával sikerült elérnie, hogy munkatársai és főnökei tisztelik és megbecsülik.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Szerencsésnek mondhatja magát, mert sok emberrel ellentétben, ön képes tanulni a hibáiból. Csak így képes helyrehozni párjával és munkatársaival a kapcsolatát. Anyagi helyzete nem az elképzelései szerint alakul, ezért fogja vissza a költekezést!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Amennyiben a papírforma szerint még szinglinek számít, akkor ezen most változtathat, főleg, ha biztos a választottjában. Viszont legalább önmagának elismerhetne egy régi tévedését, mivel csak így lesz képes továbblépni.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Magánéleti problémái lehetnek, de nem a megoldást keresik, hanem egymás sértegetésébe kezdenek. Pedig nem kellene, mert túl messzire mehetnek, ahonnan nincs visszaút, s akár a kapcsolatuk végét is jelentheti! Jól fontolják meg a dolgot!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Lobbanékony természetét sikerült lecsillapítania. Már környezete is érzékeli, hogy inkább kompromisszumra, együttműködésre, mint veszekedésre, vitára törekszik. Kollégáitól komoly támogatást kaphat, ami által megsokszorozhatja a sikereit. A profitból természetesen ők is részesülnek.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Karrierje egyre magasabbra ível, s ha nem csökken a lelkesedése s továbbra is kitartó és elhivatott lesz, akkor semmi és senki sem állíthatja meg, hogy felérjen annak a bizonyos ranglétrának a legfelsőbb fokára.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Tanulhatott volna a tévedéseiből, s nem kellene semmivel és senkivel sem foglalkoznia, csakis saját magával és érdekeivel. Egyre határozottabban látja a jövőjét, s érzi, egy gyors húzással és váratlan ötlettel nagyot lendíthet a sorsán.