És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre

Az oroszlán többet törődjön magával. A bak elfeledettnek hitt problémákkal kerülhet szembe. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Olyan munkaajánlatot kaphat, amilyenre hosszú ideig nem lesz újabb példa. Régi álmait most valóra válthatja, ha elég kitartó. Főleg ha ezek az álmok a megfelelő és a helyes irányba terelik az életét.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Pénzügyeit át kellene értékelnie és új alapokra helyeznie. Nem kell azonnal ész nélkül költekeznie, amint valamivel több pénz megy a számlájára. Ideje megtanulnia spórolni, főleg, amíg van miből!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Érzi, hogy valami újat, valami mást kellene csinálnia. És sikerülhet is, ha a rejtett érzéseire hallgat. Amennyiben párkapcsolatban él, számítson arra, hogy magasabbra fokra emelkedhet kapcsolatuk, esetleg össze is költözhetnek.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Lelkileg nehezen viseli az utóbbi időben ön körül zajló történéseket. Bármennyire is igyekszik, sosem tud megfelelni főnökének. Ne hagyja, hogy ez a viszálykodás teljesen felőrölje az energiáját. Álljon főnöke elé és mondja meg neki őszintén a véleményét.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Többet törődhetne saját magával. Menjen és kényeztesse magát, az érzelmeit is csak tiszta fejjel tudja ellenőrizni. Munkatársai szeretnek önnel dolgozni, mert igazságosnak és becsületesnek tartják. Ne hallgasson a pletykákra!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Okos ötlet, hogy igyekszik a szeretteivel több időt tölteni, ugyanis eddig nagyon elfoglalt volt ahhoz, hogy számíthattak volna önre. Munkájával, s ezáltal karrierjével kapcsolatban megérdemelten nagyon jó időszakot zárhat.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Ez a változások, változtatások időszaka, most ha szeretne, akár munkahelyet is válthatna. Lehetősége meg is van rá jobb fizetéssel és kevesebb munkával. Ennek ellenére a remek kollektíva miatt habozik. Nehéz, de mégis döntenie kell!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

A sok tervvel csak az a baj, hogy anyagilag nem áll éppen a legstabilabban. Viszont kap egy lehetőséget, hogy a pluszkiadásokra megkereshesse a pénzt. Ezzel sikerül a mindennapjait megkönnyíteni és néhány elképzelését megvalósítani.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Ebben az időszakban lényegesen több türelmet és megértést kellene tanúsítania szeretteivel és barátaival szemben. Eddig ugyanis ők voltak türelmesek önnel, amíg a karrierjét építette. Most önön a sor visszaadni mindazt, amit tőlük kapott.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Az elfeledettnek hitt, régebben szőnyeg alá söpört dolgok előkerülhetnek és felbolygathatják a mindennapjait. Most kellene rendeznie valamennyit, mert ha nem teszi, továbbra is mérgezni fogja az életét, és egyhamar sem lehetősége sem alkalma nem lesz arra, hogy sikeresen lezárja.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Néhány dolog változtatásra szorul. Elsősorban békét kellene kötnie nemcsak önmagával, de környezetével is, s egy alapos önkritika se ártana. Ez főleg a lelkivilágának tenne jót. Másokkal közösen hamarébb megtalálnák a megoldást a problémára.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Új emberekkel sikerül megismerkednie a pénzvilágban, akikkel kereskedelmi kapcsolatba léphet, s az üzletkötésből hamarosan komoly haszna válhat. Ha még szingli, akkor már nem sokáig lesz az. Hamarosan megismerkedhet élete párjával.