És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp keddre

Az ikrek ellenséget szerezhet a munkahelyén. A vízöntő hívja fel a barátait.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Meglesz az esélye arra, hogy megerősítse munkahelyi helyzetét, állását. Nem könyöradomány lesz a kinevezése, hanem mindent kiérdemelt. Most már megmutathatja, mire képes és mindig a megfelelő színben feltüntetni magát.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Tele van jobbnál jobb ötletekkel. Ne féljen megvalósítani azokat! Most a karrierje szempontjából előnyös helyzetben van, mivel minden, ami a sikerhez kell – szorgalom, tisztesség, kitartás – önben megvan, s ezt felettesei is tudják.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Túlzott aktivitásával munkahelyén sikerül néhány ellenséget szereznie magának. Ne hagyja elmérgesedni a dolgot, inkább beszéljék meg és próbálják rendezni. Tudja meg, mi az oka az ellenségeskedésnek és hogyan tudnák megoldani!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Túl későn tudatosítja, hogy rossz döntést hozott egy fontos ügyben. Sajnos a hibát már nem lehet helyrehozni, csak tanulni belőle, hogy a jövőben ne kövesse el újra. Remélhetőleg egy éltre megjegyezte a helyes választ!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Egy váratlan helyzet miatt sikerül padlóra kerülnie, de nem kell aggódnia, mivel ebből is sikerül jól fog kijönnie. Csak nem szabad azonnal pánikolni. Legtöbbször az irigyei próbálnak keresztbe tenni önnek kisebb-nagyobb sikerrel.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Kerülje a összezördüléseket, veszekedéseket! Ezért mielőtt kimondana valamit, gondolja át alaposan, úgy kikerülheti az esetleg félreértéseket. Legjobb, ha kimarad az ilyen helyzetekből, mert a végén ellenségeket szerez magának.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Az utóbbi időben meggondolatlansága miatt egyre gyakrabban kerül bajba. Meg kellene értenie, hogy nem mindenki érti azt a fajta humort, amit ön annak tart. Jobb, ha visszafogja magát, mielőtt még több ellenséget szerezne magának.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Csak úgy tudja elkerülni a stresszt, ha megtalálja belső békéjét és az szerint is fog élni. Később a változás jeleit már érezni fogja, s a szabadság ideje is lényegesen több lehet. A munkája remek, segítségével töltőtik fel energiával.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Ne mellőzze régi barátait. Megérdemlik, hogy kis időt szánjon rájuk, s legalább egy kávé erejéig találkozzon velük. Különben is, rossz hangulata gyorsabban elszáll, ha emberek, főleg barátok között van.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Próbáljon minél jobb benyomást tenni a környezetére. Érzelmileg labilissá válhat, ami miatt még feszültebb és ingerültebb lehet. Vigyázzon, ne adjon okot veszekedésre párjának és családtagjainak, mert annak nem lesz jó vége! Úgyis tudja, hogy mindig ön húzza a rövidebbet.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Párja távol van öntől, de nem kell egyedül maradnia. Hívja fel barátait, s mozduljon ki otthonról. Észre sem fogja venni, olyan gyorsan elrepül az idő egy kellemes, vidám társaságban. Nem kell félni az új dolgoktól. Ki kell próbálni őket.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Minden jel szerint a szingliknek kedvez a szerencse, már ami a párválasztást illeti. Koncentráljon a társadalmi eseményekre, ott ugyanis olyan emberrel ismerkedhet meg, akit az első látásra az igazinak, a nagy Ő-nek érez.