És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre

A kos maradjon józan. A nyilas dobja ki, ami felesleges. 

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Előbb vagy utóbb, de mindenkinek felelnie kell a tetteiért. Soha nem volt még ennyire szüksége, hogy higgadt és józan maradjon. Ha eddig szingli volt és magában a múlton kesergett, szedje össze magát, mert hamarosan párra lelhet.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Anyagi és egzisztenciális problémáit sikerül rendeznie éppen felbukkanó új pénzkereseti forrással és az adódó lehetőségek kihasználásával. Pénzügyek területén inkább gyarapodásra számíthat, mint veszteségre.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Megélheti élete első nagy szerelmi románcát. Öntől függ, futó kaland, vagy hosszú távra szóló, mélyebb érzelmeken alapuló kapcsolat lesz-e belőle. Lehetséges, hogy megtalálta az igazi lelki társát, akivel remekül kiegészítik egymást.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Ideje lezárnia magában mindent, ami gátolja abban, hogy végre elinduljon a saját útján. Hagyja maga mögött a múltat és a jövőre, az új feladatokra összpontosítson. Nyíljon meg az emberek előtt, barátkozzon, ismerkedjen. Lépjen ki eddigi szürke életéből.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Új munkahelyén a siker garantált, mivel igyekszik a maximumot kihozni magából. Most tapasztalja meg először, milyen érzés, amikor saját kezében tartja a sorsát. Ne kapkodjon el semmit! Adjon időt magának, hogy jól dönthessen!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Társas kapcsolataira több időt szánhatna. Az embereket lássa olyannak, amilyenek, és ne ítélkezzen felettük. Az eltúlzott idealizálás sem tesz jót a kapcsolatoknak. Nézzen a dolgok mélyére, s vigyázzon, mert nem minden az, aminek látszik!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Fellelkesülve a nem várt eredményeken, feltöltődhet energiával, de ügyeljen arra, hogy ne dolgozza agyon magát. Az ön ereje is véges. Ha mindent egyszerre és egyedül akar megoldani, azzal szétforgácsolja az erejét és többet veszíthet, mint nyerhet.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér! Lelki fejlődésen mehet keresztül, s bizonyos dolgokat illetően megváltozik a nézete, hozzáállása. Akár egy hatalmas szerelmet is megélhet, amely egész életét megváltoztathatja.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Eljött az ideje, hogy megszabaduljon minden felesleges dologtól, ami hátráltatja az előbbre jutásban. Lehet ez ismerős, barát, de akár munkatárs is. A lényeg, hogy ne akadályozza önt az előrehaladásban. Csak így lesz képes óriási dolgokat véghezvinni!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Nemcsak az anyagiak terén számíthat fellendülésre, de az új kapcsolatok, ismeretségek révén további előnyökre tehet szert. Ami a karrierjét, hivatását illeti, több pozitív eseményre számíthat, de nehézségek is adódhatnak, amelyekkel kivételesen egyedül kell szembenéznie és megbirkóznia.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Csak olyan szabályokat alkosson, amelyeket be tud tartani, s amit elhatároz, azt meg is tudja valósítani. Munkájában sikert érthet el, de csak akkor, ha minden figyelmét és energiáját az adott feladat elvégzésére fogja összpontosítani.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ami az anyagi helyzetét illeti, komoly változásra számíthat, amely jó hatással lesz mindennapjaira. Akár olyan dolgokat is megengedhet magának, amelyeket eddig luxusnak, felesleges pénzkidobásnak tartott, bár nagyon tetszettek önnek.