És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára

Az oroszlán párkapcsolatában előjönnek a régi problémák. A nyilas hallgasson a megérzéseire. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Amennyiben még mindig szingli, életében váratlanul megérkezhet a mindent elsöprő szerelem. Ne habozzon! Ragadja meg az alkalmat, hisz olyan régóta vár rá. Ne hanyagolja el az egészségét, és vegyen részt egy szűrővizsgálaton!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Most szinte játszva sikerül elsajátítania mindent. Úgy vág az esze, mint a borotva. Ha vizsgára vagy valamilyen fontos tárgyalásra készül, akkor biztos lehet abban, hogy nem mindennapi sikert érhet el.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Párkapcsolatában nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt ön elképzelte, s ahogy szeretné. Sehogy sem jutnak ötről a hatra, ami feszültté és idegessé teheti. Ne hagyja, hogy elmérgesedjen a helyzet önök között! Beszéljék meg, míg lehet!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Éppen egy párkapcsolat van kialakulóban, de már most érzi, nem lesz könnyű partnere stílusához, életritmusához alkalmazkodnia. Ne ezen töprengjen, hanem döntse el, kell-e önnek ez a kapcsolat vagy nem. Ha tudja a választ, dönteni már könnyű lesz.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Párkapcsolatában olyan problémákkal találja szembe magát, amelyekről már rég úgy gondolta, hogy megoldódtak. Most viszont szembesülnie kell azzal, hogy kedvese teljesen másként gondolkodik kettőjük kapcsolatáról, mint ön gondolta.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Mivel jelen időszakban a pénz fontos és nagy szerepet játszik az életben, még az is előfordulhat, hogy egy indulóban lévő szerelmi kapcsolatra azért mond nemet, mert csak így kerülhet el egy nagyobb anyagi veszteséget.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Amennyiben még szingli, régi kedvese szívesen felújítaná a kapcsolatukat. De hogy mennyi eséllyel indulna a kegyeiért, azt önnek kell tudnia, éreznie. Ha az ön részéről nincs akadálya az újrakezdésnek, jelezze felé, a többit megbeszélhetik.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Ez az időszak kiváló arra, hogy munkahelyet változtasson. Amennyiben külföldön szeretne szerencsét próbálni, ne habozzon, vágjon bele. Az ön szaktudásával nem lesz nehéz dolga. Nagy kaland vár önre, s anyagilag sem jár rosszul!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Legtöbb esetben szereti az új, változatos dolgokat, lehetőségeket, de most aggodalom tölti el, mert úgy érzi, ez az új dolog anyagilag nem lesz kifizetődő, s emiatt nem tud határozottan dönteni, s ezért feszült. Hallgasson a megérzéseire!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Ha kapcsolata kiállja a mostani sok megpróbáltatást, akkor hosszabb távra tervezhet. A jelenlegi helyzet ugyanis nem új, mivel már régebben is felbukkant ez a probléma. Ha korábban struccpolitikát folytatott, vagyis homokba dugta a fejét, akkor ezt most már nem teheti meg: döntenie kell!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Ha az eddigiektől eltérő területen szeretné kipróbálni magát, akkor az év eleje erre nemcsak, hogy megfelel, de a sors egyben remek lehetőséget kínál önnek. Olyan sikereket érhet el új munkájában, amely által önbizalmát is visszanyerheti.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ha valóban gyermeket szeretnének, az álom csak akkor válhat valóra, ha sokkal nagyobb erőfeszítéseket tesznek ennek érdekében, s ez az anyagiakra is értendő. Amennyiben már szülő, most gyermeke egészségére összpontosítson!