És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

Az ikrek kiléphet végre párkapcsolatából. A mérleg, ha összeköltözne kedvesével, most tegye!

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Végre tudatosíthatná, hogy a munkahelyére nem azért jár, hogy barátokat szerezzen, hanem hogy pénzt keressen. Viszont, ha érvényesülni akar és sikeres szeretne lenni, akkor elsősorban a feletteseinek kell kedveskednie és dicsérni őket.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Legyen óvatos, mert egyik családtagja vagy közeli rokona miatt kellemetlen helyzetbe kerülhet kedvese előtt. Ha ezt képes komolyabb baj nélkül megoldani, akkor párkapcsolatát illetően nagyon sokáig nem lesz oka panaszra.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Ha éppen válófélben van, vagy már régebben szakítottak párjával, most ismét kénytelenek találkozni, hogy közös anyagi és vagyoni ügyeiket rendezzék. Ne ábrándozzon, hogy újrakezdhetnék, mert éppen ön képtelen megbocsátani a múltat!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Legtöbbször derűs a kedve, ugyanakkor jóindulatú és derűlátó – ezen tulajdonságai miatt szeretik nemcsak a családtagjai, de barátai és munkatársai is. Optimizmusának köszönheti, hogy az emberek bíznak önben és csodálják.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Munkahelye miatt nem kell aggódnia. Még abban az esetben sem, ha átalakításról vagy létszámcsökkentésről beszélnek, esetleg új főnököt kapna. Az ön munkáját, szaktudását nemcsak kollégái, de felettesei is elismerik.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Bármit képes megtenni annak érdekében, hogy sikereket érjen el nemcsak munkahelyén, de a magánéletében is. Ezért akár olyan dologra is halandó, amelyről a környezetében élőknek nincs jó véleményük. Gondolja meg a dolgot!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Szerelmi viszonyában változás állhat be, vagyis párkapcsolata fordulóponthoz érkezik. Ha szeretné az életét összekötni kedvesével vagy csak összebútorozni vele, azt most tegye, mert ez az időszak kiválóan alkalmas erre.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Olyan változások történnek karrierjében és magánéletében, amelyek miatt most sokan lennének az ön helyében, így irigyeinek a száma is szaporodott. Ne törődjön velük! Élvezze ki a helyzetet, elvégre mindent önmagának köszönhet!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Úgy érzi, kedvesével eltávolodtak egymástól. Ne aggódjon, a sorstól kaphatnak még egy esélyt, s most olyan helyzetbe hozhatja önöket, hogy újra egymásra találhatnak. Ha fontosak még egymásnak, nem mulasztják el ezt a lehetőséget!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Végre eltökélte, hogy egy rossz szokásától, az egészségromboló, állandó nassolástól megszabadul, amit még azzal tehetne hatékonyabbá, hogy elkezd sportolni. Amennyiben türelmes lesz és kitartó, nemsokára érezheti a két dolog jótékony hatását! Kedvese örömmel a segítségére lesz, ha szeretné!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Kedvesével a kapcsolatuk még soha nem volt annyira szoros és szeretetteljes, mint az utóbbi időben. Nemcsak társak, de a legjobb barátok is. Életükben egy teljesen új fejezet veszi kezdetét, s a szenvedély is minden eddiginél erősebb.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ha felbukkan egykori szerelme, alaposan fontolja meg, mit válaszol a „Kezdhetnénk újra?” kérdésére. Mielőtt bármit is mondana, idézze fel, miért szakítottak. Bizonyára megvolt rá az oka. Ne essen ugyanabba a hibába!