És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp péntekre

Az ikrek ne égesse a főnökét a többiek előtt. A skorpió beszélje meg a kollégákkal a félreértés okait.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Amennyiben munkatársai állandóan idegesítik, ne hagyja szó nélkül. Mondja meg nekik a véleményét, mert ha nem teszi, meghunyászkodik előttük, akkor a későbbiekben nemcsak lekezelőek, de arrogánsak is lesznek önnel szemben.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Munkáját és az ezzel járó kötelezettségeit könnyedén elvégzi. Nincs semmi és senki, aki ebben megakadályozhatná. Kollégái is tisztában vannak azzal, hogy amíg nem végez a feladataival, addig nem fog megállni!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Ha észreveszi, hogy felettese hibázott munkája során, lehetőleg ne a kollégák előtt közölje vele, hanem négyszemközt. Nem kell megszégyeníteni a többiek előtt. Meglátja, még hálás is lesz önnek a figyelmességéért!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Figyelmes és segítőkész, ezért nincs soha egyedül, mert valakinek az ismeretségi köréből mindig szüksége van önre. Talán néha mondhatna nemet, hogy több időt tölthessen kedvesével, aki nem mindig nézi jó szemmel a sok embert ön körül!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Egyre rosszabb a kedve, szinte már nem is mosolyog. Szedje össze magát! A helyzet nem olyan rossz, mint amilyennek ön látja, és hamarosan jóra fordulhat minden! Életében pozitív változás következhet be, vagyis a nagy áttörés!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Felbukkanhat valaki a múltjából, de még az az illető sem tudja elrontani a jókedvét. Ne hagyja, hogy kiborítsa önt, ügyeljen a jó modorra, s ha nem ért a szép szóból, hagyja őt faképnél! Nem köteles meghallgatni az ostobaságait!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Ez nem a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy előálljon a legújabb ötleteivel. Előbb még néhány fontos problémát kénytelen magától értetődően sikeresen megoldania, hogy újra örömét lelhesse a munkájában. Ön részéről ennek semmi akadálya!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Problémák, félreértések vannak ön és munkatársai között. Kövessen el mindent, hogy mielőbb megtudja, miről is van szó, mi a valódi gond, majd beszélje meg velük, mielőtt még jobban elmérgesedne a helyzet!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Ha úgy érzi, lelki békéjét csak orvos vagy terapeuta segítségével tudja megőrizni, ne halogassa tovább, kérjen segítséget! Nem ön lesz az első, sem az utolsó, akinek ilyen helyzetben orvosi tanácsra van szüksége.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Ahhoz, hogy a hangulata javuljon, sőt jobb legyen, mindenképpen szüksége van testi erőnlétre. Sportolás közben ne a megoldandó kellemetlenségen járjon az esze. Előbb fejezze be az edzést, utána összpontosítson a problémák megoldására. Ha ebben a sorrendben cselekszik, sokkal ügyesebben megtalálja a helyes megoldást!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Elérkezett az ideje annak, hogy egy jobb állást, funkciót szerezzen magának. A sikerhez vezető út szabad ön előtt, de egyedül kell végigmennie rajta. De mivel ön egy céltudatos, határozott ember, így kétség sem férhet ahhoz, hogy sikerrel jár!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Minden körülmény között próbáljon nyugodt, higgadt maradni. Erre az időszakra ez hatványozottan érvényes. Ne adjon okot arra, hogy bárki kötekedjen vagy vitába keveredjen önnel, mert most ön húzná a rövidebbet!