És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre

A szűz önmegvalósítás terén léphet előre. A halak csak a saját érdekeit nézze.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Nem lenne szerencsés dolog társával veszekednie, inkább beszéljék meg a dolgokat. Eddig minden alkalommal sikerült megegyezniük abban, hogy mennyit költhetnek ajándékokra. Ne legyen ez másképpen az idén sem!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Magánélete egyre zavarosabb, mert karrierje fontosabb mindennél. Egyre gyakoribbak a vitáik kedvesével, de tanul a hibáiból. Ha még mindig képes álmodozni, akár megvalósulhat mindaz, amit karácsonyra kíván magának.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Párkapcsolatát illetően sokkal komolyabban kellene vennie a dolgokat, ha nem akar nagyobb bajt. Jobb, ha közös programot szerveznek maguknak, mert partnere nem nézi jó szemmel a külön útjait. Mondja meg neki, hogy nincs oka féltékenykednie!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Párkapcsolata az, amire áldozhat az idejéből. Ha papírformailag még szingli, de biztos a választottjában, akkor akár esküvőre is sor kerülhet. Csak akkor tud továbblépni, ha legalább önmagának elismeri a felelősségét egy régi dologban.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Sokan megfeledkeznek adott szavukról, de ön akkor is teljesíti ígéretét, ha emiatt napi programját kell átszerveznie, mert tudja, az adott szó kötelez. Éppen emiatt becsülik és tisztelik munkatársai és felettesei, mert megbízható és következetes.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Önmegvalósítás terén lehetősége lesz előrelépni. Egyik hobbija túlságosan fontossá válhat az életében, mivel abban tud nagyot alkotni, de maga a tevékenység is örömmel tölti el. Legyen az tánc, vadászat vagy pecázás, bármi.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Problémái akadhatnak magánéletében, mivel mindketten hajlamosak mindent a másikra fogni, és képtelenek a kompromisszumosra. Ha túl messzire mennek egymás sértegetésében, az kapcsolatuk végét is jelentheti! Jól gondolják meg a dolgot!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Párkapcsolata még mindig feldúlt, jobb lenne egyelőre nem bolygatni kettőjük viszonyát. Sokat segíthet közérzetén, ha életkörülményeit még kényelmesebbé teszi. Kis ráfordítással kellemesebbé, lakályosabbá teheti otthonát.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Karrierje felfelé ível, s ha lelkesedése nem csökken, hamarosan nagyon magasra kerülhet azon a bizonyos ranglétrán. De ne feledje, nem elég a kitartás és a fáradhatatlan tettvágy, szüksége van segítőkész és odaadó munkatársakra is!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Lobbanékony és heves természete lecsillapodik, s nemcsak hogy nem kötekedik szeretteivel és munkatársaival, de a kompromisszumos megoldásokat és az együttműködés lehetőségeit keresi. Kollégái ezért örömmel segítenek önnek, s olyan támogatást kap tőlük, amely által megsokszorozza a sikereit.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Családjában végre minden a régi, és döntéseiben szerencsecsillaga is segíti. Az eddigieknél lényegesen nagyvonalúbbnak bizonyulhat barátaival szemben, ugyanis most hajlandó anyagilag is segíteni rajtuk. Az óvatosság azért sosem árt!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ne foglalkozzon semmivel, csak saját érdekeivel! Egyre tisztábban látja a jövőjét, s egy remek húzással, s váratlan ötlettel nagyot lendíthet a sorsán. Beszéljen több embernek az elképzeléseiről, mert nem tudhatja, honnét kaphat segítséget.