És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára

A rák töltsön több időt a párjával A vízöntő ne taszítsa el magától azt, aki segíteni akar. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Jobban be kellene osztania a jövedelmét, különben kifolyik a kezéből a pénz, ami vitákhoz, veszekedésekhez vezethet! Ha úgy érzi, egyedül képtelen rá, akkor kérjen segítséget családtagjaitól vagy forduljon szakemberhez!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Nagylelkű, kedves és segítőkész. Hajlandó meghallgatni bárkit, aki segítségért fordul önhöz. Megvan az a fantasztikus képessége, hogy nagyszerű érzékkel hangolódik rá beszélgetőpartnerére, így el tudja őt látni jó tanáccsal.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Ideje körülnéznie az álláshirdetések között, mert munkát kellene váltania! Legyen körültekintő és megfontolt, ne hamarkodja el a döntését, ugyanakkor ne hezitáljon sokáig, mert a jó lehetőségekre, munkahelyekre más is lecsaphat!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Párjával töltsön több időt, hogy legyen alkalma jobban megismerni gondját-baját. Utazzanak el valahova kettesben, ahol újra egymásra találhatnak és a kapcsolatukat is megerősíthetik. Kis romantikával felidézhetik kapcsolatuk kezdetét.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Érzi, ki kell lépnie mostani kapcsolatából, mert más valakiben találta meg az igazit. Nem lesz könnyű és zökkenőmentes a szakítás, mint ahogy szeretné, de sikerül pontot tennie régi kapcsolata végére, s ezáltal az új is kiegyensúlyozottabb lehet.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Többet kellene együtt lennie szeretteivel, idősebb rokonai pedig szívesen fogadnák segítségét a ház körüli teendőkben. Mindenki örülne, ha így is ápolná a rokoni kapcsolatokat! Viszont ne hagyja, hogy visszaéljenek jóindulatával!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Eddigi befektetései hamarosan meghozzák gyümölcseiket. Azonban okosan tenné, ha ezt újra befektetné, mert jelenleg nincs szüksége arra a pénzre, de néhány év múlva nagyon is jól jöhet. Munka terén ne számítson semmi rendkívülire!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Mindenki, aki ismeri, tudja, milyen toleráns és szolgálatkész s mindig igyekszik segíteni másokon. Ugyanakkor van néhány ember, aki megpróbál visszaélni ezzel és kihasználni jó természetét és jóindulatát. Ne engedje!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Olyan a beszédkészsége, hogy könnyen és gyorsan sikerül meggyőznie szinte mindenkit a maga igazáról. Munkatársai és ismerősei élvezik a társaságát, s ön is igyekszik minél több időt tölteni a barátaival.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Több jó tulajdonsága van, mint például a bátorság, az őszinteség és a becsületesség, melyek nagy hatással vannak mindennapjaira. Közvetlen környezetében élők és családtagjai is az ésszerű és egyenes döntéseiért szeretik és tisztelik. Készüljön fel, mivel a szerelemben csalódás érheti!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Nem kellene olyan érzelmesnek lennie, mivel ezért nincs elég önbizalma, s csapong kétségbeesés és boldogság között. Környezetének nagy és sok türelemre van szüksége, mert képes eltaszítani magától azokat, akik segíteni szeretnének önnek.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Javulás várható anyagi helyzetében, azonban a pluszpénzt ne költse el, inkább fektesse be vagy tegye félre! Viszont figyeljen jobban teendőire, legyen szorgalmasabb, ha nem szeretné rövid időn belül munka nélkül találni magát!