2017. július 24., hétfő 14:46

Egy éve ment el Esterházy Péter. Válogatott labdarúgó öccse, Márton révén unokahúga, Esterházy Fanni Frenák-táncos róla is vall. Már táncolt, amikor huszonegy évesen kiment Angliába. De még előtte, a klasszikus balett helyett inkább a fitneszt választotta.

2017. július 14., péntek 17:57

Még mielőtt a tárgyra térnénk… hallott már a kedves olvasó a „cseh pimaszról”? Nem? Szerintem igen. Az ugyanis más néven tarkedli, vagy ha úgy tetszik: cseh fánk, ami pedig lekvárral töltött minipalacsinta. Na, ugye!

2017. július 14., péntek 17:47

Júlia a szívére hallgat. Nem az apja által kiszemelt Paris grófot választja. Rómeóval esküszik meg titokban. Döntéseiben megingathatatlan. Júlia kedvéért Bárdos Judit egy kétrészes tévéfilm főszerepét engedte el. Dönteni tudni kell. Hosszú távon: ésszel, okosan, megfontoltan. Tovább jut a pályán, aki így gondolkozik. Ezt ő maga is így látja.

2017. július 14., péntek 08:05

Szabó Magda: Egy meszely az fél icce 

2017. július 8., szombat 10:00

Tolnay Klárival

2017. július 7., péntek 00:44

Nyári napfényben, nyitott ablakok előtt, nappalija közepén ült Tolnay Klári, keresztrejtvénnyel az ölében. Mint egy magányos, jókedvét élete alkonyán is megőrző idős grófnő. Makulátlan eleganciája egybeolvadt a lakás pompájával, hangja a kora délutáni lágy utcazajjal.

2017. július 1., szombat 03:00

Nincs szebb mese a magyar klasszikus balettirodalomban, mint a két, egymásért bátran megküzdő szerelmes története Balázs Béla és Bartók Béla művében, A fából faragott királyfiban. Ezt vitte most színre a Magyar Állami Operaházban Frenák Pál, az 1982-től Párizsban élő, a világ több országában ismert és elismert koreográfus, a kortárs tánc kimagasló egyénisége.

2017. június 22., csütörtök 22:35

Nem ismer műfaji határokat. Drámai ereje felülmúlhatatlan, humora fergeteges, énekelni szívből tud, ha táncol, felizzik körülötte a levegő. Börcsök Enikő a szó szoros értelmében mindenevő színésznő. A szerepeit is valósággal felfalja, bekebelezi, végérvényesen a magáévá teszi.

2017. június 16., péntek 00:19

Vendége volt már nem egy rangos fesztiválnak. Meghívták Pekingbe, Karlovy Varyba, Belgrádba. Legfrissebb filmjével, a Kristóf Györggyel forgatott Outtal a francia Riviérán töltött három napot. Bandor Éva Cannes vörös szőnyegén svájci csipkében pompázott a világ különböző pontjairól odasereglett fotósok sorfala előtt.

 

2017. június 15., csütörtök 13:15

Legfrissebb filmjével, a Kristóf Györggyel forgatott Outtal a francia Riviérán töltött három napot. Bandor Éva Cannes vörös szőnyegén svájci csipkében pompázott a világ különböző pontjairól odasereglett fotósok sorfala előtt.

Oldalak